Kaplanlar  Nakliyat Evden Eve Huzur ,Güven ve Mutluluk Taşıyor  .

0

Kaplanlar  Nakliyat evden eve taşımacılık şirketi Beylikdüzü Kaplanlar  Nakliyat olarak kapıdan kapıya, ev taşıma, ofis taşıma ve depolama hizmetlerini uygun maliyetle hızlı, güvenli ve etkin bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Büyükçekmece’deki nakliye şirketleri arasında bir numaralı nakliye şirketlerinden biriyiz ayrıca müşterilerimize ücretsiz marangozluk, ücretsiz ekspertiz ve ücretsiz sigorta gibi ayrıcalıklı avantajlar sunuyoruz.

2004 yılından itibaren Beylikdüzü nakliyat firması olarak birçok nakliye faaliyetinde bulunduk. Bize emanet edilen projeleri büyük bir titizlik ve temizlikle gerçekleştirdik. Herkes tarafından beğenilen firmamızın müşteri memnuniyeti de bunun en büyük kanıtıdır. Büyükçekmece taşınma hizmetlerinde uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve Beylikdüzü Kaplanlar  Nakliyat güvencesi altında Beylikdüzünde  taşınma işinizi profesyonelce ve bütçenize uyan en uygun fiyata tamamlamayı hedefliyoruz. Üstelik bu hizmetleri en profesyonel kadro ve temiz araçlarla sağlamaktayız.

Faaliyet alanlarımız ;

Evden eve nakliyat

Asansörlü nakliyat

Şehirlerarası nakliyat

Eşya depolama

Beylikdüzü evden eve  nakliyat ücretlerini hesaplarken birçok faktör kullanıyoruz. Taşıma hizmetlerinin fiyatını, müşterinin taşımak istediği eşyanın cinsine, eşyanın taşınacağı katların yüksekliğine ve taşımanın yapılacağı alana olan mesafesine göre belirliyoruz. Beylikdüzün’den kapıdan kapıya taşımalarda her zaman kalite ve rahatlığı bir araya getiriyoruz. Bunun yanı sıra eşyalarınızın resimlerini ileterek 10 dakika gibi kısa bir sürede fiyat alabiliyor olmanız  size kolaylık sağlayacaktır.

Eşyalarınızda oluşabilecek hasara karşı taşıma sigortası yaptırmanız gerekmekte olupp uzman müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Beylikdüzü nakliyat firmaları içerisinde en uygun fiyatları, en kaliteli hizmet , güler yüzlü personel ile sizlerle buluşturuyoruz.

Bunlara ek olarak; Mallarınızın toplanması ve paketlenmesi, paketleme sürecinde kullanılacak ambalaj malzemeleri ve Beylikdüzün’den kapıdan kapıya nakliyede montaj işlemi gibi çeşitli hizmetlerin kullanılması hizmetlerimizin fiyatlandırılmasını etkileyen diğer etkenlerden biridir.

Beylikdüzü nakliyat  hizmetinde ne tür bir hizmet isterseniz isteyin, her değişimde uygun fiyata tamamlanacağını garanti ediyoruz. Büyükçekmece’de ucuz nakliye hizmetleri için sizin bir telefon uzağınızdayız.

İletişim bilgileri :

Bizimkent mahallesi Mevlana SK.No:2/A Beylikdüzü

bilgi@kaplanlarnakliyat.com

0545 935 35 52

0545 935 35 52

Bir yanıt yazın