Beylikdüzü Nakliyat şirketinin amaçları

0

1- Beylikdüzü nakliye kamyonet, kamyon, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.

2- Kara, deniz ve hava araçları ile ilgili hizmetlerin verilmesi, gıda, su, yakıt, yedek parça, aksesuar, lastik ve ekipman ihtiyaçlarının tamir ve bakımının sağlanması.

3- Yurt içi ve yurt dışı her türlü karayolu taşıma araçları ile kargo taşımacılığı, komisyonculuk, navlun acenteliği yapmak.

4- Şirket faaliyetleri ile ilgili her türlü ulaşım aracını satın alır, satar ve kiralar.

5- Şirket yetkili merci tarafından yetkilendirilmiş olmak kaydıyla, kamu ve kuruluşlar tarafından personel, işçi, öğrenci, yolcu ve mal taşıma türleri ve benzeri hizmet alanlarında şehir içi ve şehirler arası otobüs seferleri, servis ve ulaşım konularında faaliyette bulunabilir. kara yoluyla özel kuruluşlar. Amacı ile ilgili olarak satın alabilir, işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyoncu araç, gereç ve nakliye araçları alabilir.

Beylikdüzü kamyonet nakliye nedir?

Kent içi ulaşım, belirli bir şehir içindeki mal veya yüklerin kendi içinde başka bir noktaya taşınmasına verilen isimdir. Genel olarak eski evden yeni eve ev eşyalarının taşınmasını ifade etmek için kullanılır. Ayrıca bir endüstri haline gelmiş ve faaliyet alanı sürekli genişlemektedir.

Bir yanıt yazın