YGS’ye geç kalanlar için müjde

0

Kamu Başdenetçisi olan Şeref Malkoç, YGS’ye giremediği için öğrenciler ile alakalı çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, “Bizim de uğraşmamızın sonucun da iptallerini geri çektiler. Sınava giremeyen öğrenciler ile alakalı çalışmalar devam etmekte.

Yüzlerce öğrencinin ise hakkının geriye alındığı açıklandı. Bu kurumun ise işe yaradığı bildirildi. Bu saatten sonra da daha fazla göreceksiniz” diye söyledi. Kamu’nun Denetçiliği Kurumun da Başdenetçisi olan Malkoç’un Gümüşhane Üniversitesinin tarafından ayarlanan “Geçmişten geleceğe Türkiye hakkın da panele konuşmacı olaraktan girdi.

Gümüşhane’de ki Üniversite de Mühendislik ile Doğa Bilimlerinin Fakültesi gerekli Salon da yapılan panelin Ak Parti Gümüşhane Milletvekili olan Hacı Osman Akgül, Gümüşhane de ki Belediye Başkanı olan Ercan Çimen, ve Cumhuriyet Başsavcısı bulunan Bozan Çevik, ile Gümüşhane Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İl Emniyet Müdürü olan Orhan Kar, bir de İl Genel Meclisinin Başkanın olduğu Şerif Bayraktar’ın Ak Parti İl Başkanının Celalettin Köse’nin de akademisyenlerin de, öğrencilerin de katılmış olduğu anlaşıldı.

youtube abonnees kopen

Bir yanıt yazın