Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla beraber hayatımıza giren birçok mesele ortaya çıktı. Bunlardan bir tanesi de takipçi sayısı. Twitter olsun instagram olsun bu sosyal medya hesaplarındaki popülerlik takipçi sayısıyla doğrudan ilişkili hale geldi. Bu sebeple özellikle instagramda takipçi sayısı düşük olan kişiler takipçi sayısı nasıl artar diye düşünmeye başladılar. Bunun için birçok farklı yöntem uygulanıyor. Bunlardan bir tanesi de instagram takipçi sayısını artıran takipçi hileleri. Bu yöntemle kısa süre içinde istediğiniz takipçi sayısına ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Fakat önemli olan burada kimden hizmet aldığınız. Çünkü bazılarında takipçi sayınız birden düşerken bazılarında da takipçi sayısı daha organik olup stabil kalır. Bu yüzden araştırma oldukça önemlidir.

Instagram Takipçi Sayısını Artırma Yöntemleri

Instagram’da takipçi sayısını artırmak için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunları kısaca incelemek gerekirse;

·       Popüler etiketler kullanın ve bu etkiketler attığınız gönderilerle alakalı olsun.

·       Hesabınızı Facebook hesabınız varsa onunla bağlayın. Böylece Facebook’taki arkadaşlarınızla instagram üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.

·       Etkileşimlerinizi güçlendirin. Ne kadar aktif ve etkileşiminiz bol olursa size dönüşü o kadar fazla olacaktır.

·       Eğer fenomen olma gibi bir düşünceniz var ve belli bir takipçi sayısına sahipseniz çekiliş düzenleyin. Bu sayede diğer hesaplar da arkadaşlarını sizin gönderiniz altına etiketleyecek ve bu sayede de birçok takipçi gelmiş olacak.

·       Çok önerilmese de takibe takip yaparak takipçi sayısını da artırmak mümkün.

Bir yanıt yazın