Davetiye İçin Sektörün En İyisi,  İnci Davetiye!

0

İnci Davetiye, 1978 yılında Hızır Aydın tarafından kurulmuş bir işletmedir. Ancak o dönemlerde küçük bir işletme olarak geçmekte kartpostal üretimi yapmaktadır. Marka ismini, üretimde gittiği ürün çeşitliliği içerisinde davetiye üretimi ile beraber 1984 yılında almıştır. Şu anda da sektörün bilinen isimlerinden olmakla beraber en çok tercih edilen olma özelliğini de korumaktadır.

Firma, kendi bünyesinde her daim gelişimleri ve teknolojik ilerlemeleri takip etmenin yanında, dönem dönem müşterilerinin yaptığı taleplere ve yeniliklere de önem vermektedir. Özellikle de ürün çeşitliliği kapsamında oldukça büyük bir çeşitlilik sahibi olmaktadır. Bu da aslında istediğiniz her türlü çeşide ulaşabilmeniz anlamına gelmektedir.

Sizin Seçimlerinizle Oluşan Tasarımlar İnci Davetiye’de!

Kendi hayalinizde oluşturduğunuz bir davetiye seçeneği varsa ve aramanıza rağmen bir türlü bulamadıysanız, İnci Davetiye bu kısımda da yardımınıza koşuyor Sürekli olarak sunduğu kolaylıkların yanında, dilediğinize kavuşmanız için size özel tasarımlar ortaya çıkarıyor ki bu da oldukça büyük bir avantaj sayılıyor.

Firma, davetiyeler, özellikle de düğün davetiyesi konusunda kaliteden asla ödün vermediği gibi bu ürünleri ucuza satma konusunda da müşterilerine memnun etmeye devam etmektedir. Ayrıca ödeme seçenekleri sırasında da taksit imkanı da sunmaktadır. Güvenli ödeme seçenekleri ile satın aldığınız bu ürünler için ayrıca yurt içerisinde bir kargo talebinde de bulunulmadan, davetiyeleriniz sizlere teslim edilmektedir.

 

Bir yanıt yazın