Yeni Çıkan ve Popüler Olan Süper Film Önerileri

0

Son zamanlarda çıkan ve popüler olan çok fazla film önerileri bulunuyor. Eğer farklı ve yeni filmler izlemek istiyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Sizlere sunacağımız bu listeden mutlaka hoşunuza gidenler olacaktır.

Blog Aracı sosyal içerik platformu sayfasında güncel olarak yeni filmlerin listesini bulabilirsiniz. Siteye girin ve hangi konuda film aradığınızı yazın. İlgili başlıkları okuyun ve kendinize bir liste çıkarın. Böylece en güncel, yeni çıkan ve popüler olan süper film önerilerinden de haberdar olun.

Morbius

Marvel yapımı olan bu film vizyona girdiği andan itibaren büyük beğeni topladı. Başrolünde Joker rolüyle tanıdığımız Jared Leto yer alıyor. Filmin konusu şu şekilde: Biyokimyacı Dr. Morbius, çok nadir görülen bir hastalıkla pençeleşir. Ama bir gün istemeden kendisine vampirizm bulaştırır. Bunun çözümü bulana kadar da onu çok farklı maceralar bekliyordur.

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında

Daha önce Doktor Strange olarak izlediğimiz Marvel serisinde ikinci film geldi. Belli bir zaman sonrasında geçen filmde, çoklu evrenle ilgili çok daha fazla şey öğreniyoruz. Tekrar başrolünde Benedict Cumberbatch yer alıyor.

Her saniyesini heyecanla izleyeceğiniz filmi beğeneceksiniz. Üstelik vizyona gireli bir ay bile olmadı.

Top Gun: Maverick

Yıllar önce Top Gun isimli filmi çekmiş olan Tom Cruise, şimdi de devam filmiyle karşımızda. Her saniye sizi ekrana kilitleyen bu film, belki de favoriniz olacak. Top Gun: Maverick, usta pilot Maverick’in eğitmen olarak hava kuvvetlerine geri dönüşünü konu alıyor.

Yeni çıkan ve popüler bir film haline gelen Top Gun devam filminde heyecan dorukta…

Clean

Başrolünde Adrien Brody’nin yer aldığı Clean filminin konusu da oldukça beğeniliyor. Clean isimli bir çöpçü geçmişin ızdırabıyla yaşıyor. Sakin bir kefaret hayatı yaşamaya çalışır. Fakat çok fazla zaman geçmeden geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Bu öneriler sadece başlangıç. Daha fazla film ve dizi önerileri listesinide sizlerle paylaşacağız. Eğer kaliteli yapımlar izlemek istiyorsanız kesinlikle sizlere önerdiğimiz bu filmlere bir göz atmalısınız. Buna ek olarak listedeki filmler 2021 ve 2022 yapımı olup tamamen günceldir. Aynı zamanda her film, gişe rekorları kırarak başarılarını da kanıtlamıştır. Bu sebeple rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın