Ölçülerinize tam oturacak özel dikim ceket tasarımlarımızla rahatlığı keşfedin

0

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Herkesin vücut ölçüleri ve anatomik özellikleri farklıdır. Hazır giyim ürünleri belirli standart kalıplar kullanılarak tasarlanır. Bu sayede zaman zaman hazır giyim ürünlerde nedeninize uygun ürün bulmak odlukça zorlaşabilir. Bu gibi durumlar karşısında özel dikim parçalar çok daha konforlu bir kullanım sağlar.

Vücut ölçünüze uygun kıyafetler he zamankinden şık ve özenli gözükmek konusunda etkilidir. Ölçülerinize ve anatomik yapınıza uygun bir özel dikim ceketi, toplantılarda, davetlerde veya klasik giyinmeniz gereken her ortamda kullanabilirsiniz. Geniş kullanım alanına sahip olan ceketler, uzun yıllar kullanılabilir. Kaliteli kumaş seçimi karşısında üretilen ısmarlama dikim ceket ile gün boyu konforlu bir kullanım elde etmek mümkündür. Çift çizgi, çift yırtmaç veya tek yırtmaç, cep detayları, yaka kısımları, kruveze, blazer gibi daha pek çok detay konusunda kendiniz karar vererek kusursuz bir ceket elde edebilirsiniz. Vücudunuza uygun bir cekete sahip olmak için öncelikle vücut ölçünüz alınır ve anatomik vücut özellikleriniz değerlendirilir. Ardından kalıp çalışması yapılır ve kumaşlar bu kalıplara uygun şekilde kesilir. Yetenekli ustaların elinden çıkarak hazırlanan özel dikim gömlekler, kişilerin vücut ölçüleri değişmediği sürece uzun yıllar kullanılabilir.

Özel dikim ceketler ile vücudunuz kusursuz gözükür

Takım elbiselerin en önemli parçalarından biri de ceketlerdir. İster pantolon, yelekler ile aynı renklerde olsun isterseniz de farklı renklerle kombinleyerek kullanın. Ceket özelliklerini diğer ürünlerle uyum içerisinde kullanarak çok daha kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Özel günler için olmazsa olmaz arasında yer alan özel giyim kıyafetler her detayıyla diğer ürünlere göre farklıdır. Özel dikim ceketinizi modeline göre dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Özel dikim ceket tercih etmenin avantajlarından biri de, astar detayına kendiniz karar vermenizdir. Tam astarlı, çeyrek astarlı, çeyrek astarlı veya tamamen astarsız bir şekilde diktirebileceğiniz bu özel ürünlerin her detayına kendiniz karar verebilirsiniz. Zengin kumaş çeşitliliği arasından kişisel zevklerinize uygun bir seçim yaparak yaka, düğme, astar gibi detaylar ile de daha kişisel hale getirebilirsiniz. Özel dikim bir ceket ile girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilecek bir şıklık elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın