Kayserispor’dan Mete Kalkavan’a Çok Büyük Öfke!   

0

Kayserispor Başkanı Dr. Erol Bedir, Pazar günü 4-1 mağlup oldukları Osmanlıspor maçında hakemlik yapmakta olan Mete Kalkavan’a çok büyük tepki göstererek, mağlubiyetin en temel sebebinin Mete Kalkavan olduğunun altını çizdi.

Kulüp Başkanı Dr. Bedir, yapmış olduğu yazılı açıklamada, Osmanlıspor maçında hakemlik yapmakta olan Mete Kalkavan’ın, daha maç başlamadan hakemlik yapacak olduğunu öğrendiklerinde, müsabakaya verilmesinin doğru olmadığını belirttiklerini hatırlattı.

Hakemin, Kasımpaşa maçında olan düşük gözlemci notuna rağmen, Kayserispor için hayati önem arz etmekte olan Osmanlıspor maçının hakemi olarak atandığını belirten Bedir, Aleyhlerine verilen 2 farklı penaltının ilkinde rakibe hiçbir şekilde müdahale yapılmadığını, topa dokunmanın meydanda olduğunu iletti.

Verilen 2.penaltıda ise faul varsa bile ceza sahasında dışarısında olduğunun 100 metreden bire direkt olarak gözüktüğüne değindi. Mağlubiyetin tek sebebinin hakem olmadığını, fakat birbirine yakın 2 takımdan birisinin 2 kere haksız penaltıyla cezalandırılmasının sonucu ezilen takımın galip gelmesinin ne kadar zor olduğunun da dikkatten kaçırılmaması gerektiğini belirtti.

Osmanlıspor maçında asıl maçı kaybetme sebebinin Mete Kalkavan olduğunu ileten Bedir, Osmanlıspor maçında kaybetmeye asıl neden olan Mete Kalkavan’ı ve düşük nota rağmen ısrarla Kayserispor maçlarına Kalkavan’ı vermekte olan MHK’yı, bu serzenişlere kulak vermeye ve bir açıklama yapmaya davet ettiğini açıkladı.

Kayseri Haber sitelerine ve yayın organlarına iletilen basın açıklaması kapsamında Dr. Bedir’in Mete Kalkavan’a olan öfkesi açık bir şekilde görünmektedir.

 

instagram likes kopen

Bir yanıt yazın