Erdoğan’dan önemli açıklama

0

Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a gelmiş iken İstanbul’da ise ‘evet’ ile ‘hayır’ çadırına gitmiş olduğunu dile getirmiş, hayır çadırın da olanların içinde geçen konuşmaları söyledi. “Söylediği laflara bak! Yavuz Sultan Selim adının 3’üncü köprüne niye koydunuz! Olaylara bakış mezhepçiliktir.

Hemen arkasından gelmişti siz ‘Alevi ve Sünni’yi ayırmaya çalışıyorsunuz’ diye açıkladı. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın anayasa farklılığı referandumunun kampanyası sebebinden bugün de Samsun’a gitmişti.

Çarşamba günü ise Havalimanın da protokol tarafından karşılanmış olan Recep Tayyip Erdoğan’ın otobüs ile toplu açılışın törenin de bir de mitingin oluştuğu Samsun Cumhuriyet Meydanına gitmiştir.

Bu yol boyunca insanların sevgi gösterileri ile karşılanmış Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık olarak otuz bin şahısın da bulunduğu Cumhuriyet Meydanın da yapmış olduğu konuşmaların da on beş Temmuz da darbe girişimin de şehit düşen Samsunlu Sevgi Yeşilyurt’u da rahmet ile anıp başlanmıştır.

Bir yanıt yazın