Trafik kazasında 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanan 25 yaşındaki muhasebeci Arzu Eğmen 10 yıl hapis cezazına çarptırıldı.Mahkeme, Eğmen'in facebook hesabında paylaştığı 201 kilometreyi hızı gösteren araç ibresi fotoğrafı ile vites kutusunun yanında viski ve bira şişeleri gösteren fotoğraf karesini kararda gerekçe olduğunu belirtti. ISTANBUL DHA SERPIL KIRKESER

Trafik kazasın da bir şahısın ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olarak yargılanan (25), yaşın da olan muhasebeci A.E., on yıl hapis cezası aldı.

Mahkeme kararın da Eğmen’in Facebook da paylaştığı 201. kilometre hızı gösteren otomobilin de ibrenin fotoğrafını ve yanın da bulunan Viski ve bira şişelerini gösteren fotoğraf kareleri nedeni ile geçen yıl Büyükçekmece de alkollü araç kullanırken yaptığı kaza da bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu.

(25), yaşın da ki muhasebeci Facebook da paylaştığı bu fotoğrafın da mahkemeye delil olarak gösterilmesinden sonra on yıl hapis cezasına çarptırıldı.

instagram volgers kopen

Bir yanıt yazın