Kavaklı evden eve nakliyat

0

Lojistik, taşımanın yanı sıra depolama, gümrükleme, sigorta, katma değerli hizmetler, talep ve envanter yönetimi, destek ve tamamlayıcı hizmetlerin koordinasyonunu gerektiren entegre bir faaliyetler bütünüdür. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından temel alınan NACE Rev.2’ye göre lojistik sektörü, Grup H’ye ait “Taşıma ve depolama” olarak tanımlanmaktadır. Grup “H”; 9 (karayolu, demiryolu, boru hattı taşımacılığı), 50 (su taşımacılığı), 51 (hava taşımacılığı), 52 (depolama ve ilgili taşımacılık işlemleri) ve 53 (posta ve kurye operasyonları) alt pozisyonlarını içerir. Yolcu taşımacılığı faaliyetleri de bu alt pozisyonlara dahildir. Ülkemizde  günlük taşınan eşya miktarı, %5 karayolu, %5 demiryolu ve %6 deniz yolu olmak üzere 2.000.000 tondur. Türkiye’de en çok taşınan ürün türleri madenler ve mineraller,  gıda ve tarımsal-ormancılık-balıkçılıktır.

Profesyonel nakliye firmaları şehir içi ve şehir dışı nakliye hizmeti vermektedir. Ancak, şehir içi ulaşım, bir tarifeli hizmet modu gerektirir ve diğerinden daha zahmetlidir. Bu, birden fazla aracın, bazen aynı aracın bir günden  fazla çekildiği bir alandır.

Kavaklı nakliyat firmaları   olarak şoförümüz ile araç kiralayabilir ve en uygun fiyata kavaklı nakliyat  gerçekleştirebilirsiniz. Bu işi çok iyi biliyoruz, hizmet vermeye başladığınız 2002 yılından bu yana faaliyette olan 10’a yakın araçla kavaklı evden eve nakliyat  yapmaktayız. Bu bölgede ikamet ettiğimiz için kargo taleplerinizi en hızlı ve hatasız şekilde yerine getiriyoruz.

Kavaklı  nakliye kamyonet fiyatlarında araç boyutu büyük önem arz etmektedir. Kiraladığınız araç çeşidine göre araç fiyatı belirlenmektedir. İstediğiniz doğrultusunda koli, bant, strech gibi malzemeleride tedarik edebiliyoruz. Ayrıca taşıma personeli, marangoz istiyorsanız, bunu da ücreti karşılığında gönderebiliyoruz.

Bir yanıt yazın